Saturday, July 21, 2007

Caterpillar under both the sun and my flash

I've been practicing more with the flash, in this picture the flower was totally black. I played with the flash to get a lighting condition that pleased me.

4 comments:

frikosal said...

Es la mitica Papilio machaon !!
Estava aqui? Es fenoll la planta?
El flash dona molt de joc, es absurd autolimitarse a la llum natural, sobretot per que les fotos no semblen natural.
Vas progressant. Jo crec, pero, que en la reduccio del tamany de la foto perds algo de qualitat. Un dia ho mirem.

Unknown said...

Vaya bicharraco!!! Respecte al flash, diguem que es un mal menor... Si pogues, jo no el faria servir mai, a no ser que vulguis crear un efecte 'fashion'. Algun dia, quan les cameres arribin a tenir la sensibilitat de l'ull ja no ens fara falta...

treehugger said...

frikosal,

Segur que es la papilio machaon? com que papallones quasi identicas resultan ser especies diferents nomes per petits detalls vaig pensar que la distribució dels colors d'aquesta eruga era diferent a la d'aquesta foto En quant a la planta no era Foeniculum vulgare encara que s'hi assemblava.

Pau,

Quin gran honor rebre els comentaris d'una eminència en temes de color. A veure quin dia em dones quatre lliçons de manegament de color en Photoshop.

-th

Anonymous said...

Trobo que la superfície de cel tan gran treu protagonisme a l'eruga.
No sé en quines condicions vas fer la foto. Se m'acudeixen "a toro pasado" propostes per provar que l'eruga i la flor quedin més contrastades sobre el fons, com ara un drapet fosc per posar de fons, o un filtre polaritzador per enfosquir el cel.