Monday, June 23, 2008

More on fathers and sons



Yusuf Islam - Father & Son


I've always wondered what made Cat Stevens change his name, change his life.

11 comments:

Violeta said...

Eiiii, que no li has d´envejar res al frikosal, eh? Fas unes fotos precioses, creu-me. M´encanten les del niu.

Petons.

Anonymous said...

Violeta, creu-me que al Dr. Frikosal no li envejo res, només el 100mm VR, be i els flaixos. Home, potser també la manera en que escriu la seva prosa, incloent-hi la seva ironia fina. Quin goig la seva teologia per a ateus. La seva voluntat de ferro, es clar. És brillant en els seus estudis de tècnica fotogràfica. Genial fent invents d'electrònica i programant . Quines fotos deu meu!.

Violeta, creu-me, potser si que l'envejo, però només una mica. De fet jo diria que mes aviat l'admiro.

elfriki said...

Que bonito, que envidia!!!!!. Me encantaría poder ver ese espectáculo pero vivir en la ciudad es lo que tiene. Aquí disfrutamos poco de los pájaros. En casa hemos puesto una latita con alpiste y por las mañanas vienen los gorriones a comer. No te imaginas la alegría que me da verlos.

Jordi D. said...

El tema nius es delicat de fotografiar perque els pares poden interpretar que la presència humana es un perill per els polls i deixen d'alimentarlos. Abans en deïem "avorrir" el niu.
Sempre m'ha cridat l'atenció el color groc estrident dels becs de les aus joves ; es fàcil adivinar la seva funció. Les fotos plenes de moviment i estètica i molt ben aconseguides. Enhorabona

Anonymous said...

Jordi, aquest niu estava a l'entrada d'un restaurant!!! sembla ser que cada any tornen aquesta parella. Segurament es per això que van actuar amb tota naturalitat mentre els feia les fotos.

Violeta said...

A veure, Tree, que el Bufaforat no em contesta. La foto del teu niu no està feta al mateix lloc on està feta la foto del post del bufaforat que es diu "La beguda oficial del passat congrés"? La mateixa fusta, el mateix tros de paret pintada amb estuc blanc, i el mateix cable blanc...?

Anonymous said...

Dolça violeta, no li facis cas a aquest penques de'n Bufaforat. Es un merdaseca. Estic segur que em va seguir fins a Castell de l'Areny per copiarme la foto. No seria el primer cop que ho fa. Amb gent així per la xarxa no anem enlloc.

Petons.

P said...

Cuento breve:

Mr. Firglebinkle me pidió que le cuide la casa hasta que regrese. Me dio un manojo de llaves y me advirtió: nunca utilices la llave dorada, nunca abras la puerta trasera. Cuando volvió, le devolví las llaves intactas.

Anonymous said...

Pablo, no entiendo tu comentario aunque me encanta. Siempre he sentido atracción por las historias que parecen encerrar una clave.

Gracias por tu visita.

Belnu said...

Aquesta és boníssima

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.