Saturday, October 20, 2007

Grasshopper, Walking Stick or something in between

This, even if it looks like a picture, in reality it's the combination of four pictures in one. Yes, I love pictures with a tight depth of field and this has a price to pay: most of my best shoots don't have some key details in focus. To solve this I typically take my best shoot and I crop some details from different pictures.

Is this a 'hideous fake' or a better way to reflect the photographer's vision?

6 comments:

frikosal said...

O sigui, es un collage de 4 fotos?

Esta ben resolta però potser (no se la mida de la bestia) es podria haver fet amb una sola simplement tancant mes?

Tinc entes que hi ha un programa que les enganxa automaticament, agafant la zona en focus de cadascuna.

zbelnu said...

Me gusta este retrato. Una vez estuve contemplando una de éstas que bebía agua mojando la pata en una pared recién regada, ¿lo habré contado aquí? Tal vez sí, me impresionó que tuviera tanta paciencia, gota a gota...

nomesploraria said...

Encara no he llegit la resposta que l'hi has deixat a la Isabel sobre el meu comentari. Em va emprenyar una mica que deguessis que te'n reies dels que comentavem al blog de Friko, res més. Ja has vist però el què em duren, ben poc. Espero que que a tu et passi el mateix i no em malinterpretis.

Afectuosament

Albert

(molt txula la Machaon)

nomesploraria said...

osties no entenc per on les has engantxat!

treehugger said...

La cara i banyes de la llagosta estaven inclinades cap a mi així que o tancava molt com suggereix frik. o tirava varies fotos amb diferents punts d'enfoc. La foto original es la que conté enfocada la boca i major part de la cara. D'altres fotos he aprofitat els ulls i les banyes. Selecciono la part enfocada, faig un 'feder' 'copy paste' posicionar a lloc, una mica de goma d'esborrar i llest.

igniszz said...

Menudo cara a cara. Ya me imagino el duelo al sol. Está claro que tú disparaste primero!

Esto es como el HDR pero con profundidad de campo. Teóricamente se podria llegar a conseguir todo el bicho enfocado pero, medudo faenón.

No sé a que f has tirado, pero dudo que se pueda resolver el enfoque por completo cerrando más. Para duplicar la profundidad de campo hay que duplicar el f, y con el bicho de frente, te haría falta triplicar o cuatriplicar esta magnitud, y son muchos pasos como para que haya suficiente luz.

Lo del sofware promete más. Como siempre, friko está a la última.

See you.